Rigidek

Informatie producten

DEALER WORDEN?

Wilt u partner worden met 4YourCar? Neem dan contact met ons op via de contactpagina voor al onze mogelijkheden.

rigidek tonneau cover

Rigidek covers worden gefabriceerd in Zuid Afrika, en is de eerste aluminium lichtgewicht tonneau constructie in de wereld. Rigidek is sinds 2002 actief in de pickup accessoires -industrie en hebben met hun unieke design een veelzijdige tonneau cover op de markt gezet.. Als u op zoek bent naar een cover die zowel stijl als functionaliteit biedt zonder beperkingen, dan Rigidek is de logische keuze ! Van het laden van uw boodschappen tot een complete verhuizing , de rigidek zorgt voor de ideale bescherming.

Rigidek tonneau cover

Alle specificaties en voordelen op een rij:

  • Rigidek is de lichtste aluminium tonneau cover wereldwijd , met een gewicht van slechts  20kg, Dit maakt het duurzaam en een lichtgewicht.
  • In slechts 30 seconden kan de complete cover verwijderd worden, dat is minder tijd dan uw GPS gegevens invoeren. Het zorgt ervoor dat u in een handomdraai de beschikking heeft tot uw volledige laadruimte.rigidek tonneau cover De cover is zo ontworpen dat u vrijwel alles kan vervoeren, van kleine tot grote objecten – Deze cover maakt het allemaal mogelijk.
  • U kunt uw boodschappentas d.m.v de accessoires rails en haken makkelijk borgen. Geen schuivende en heen en weer rollende lading. Het houdt alles veilig op zijn plaats zodat u de aandacht op de weg kan houden.
  • Rigidek komt met zijn eigen gepatenteerde auto-locking system met afstandbediening. Waneer de deksel in het locking systeem wordt geduwt dan zit deze direct op slot. Zo houdt u de handen vrij en weet u zeker dat de lading veilig zit opgeborgen.
  • Stijlvol design in standaard zwarte uitvoering. Makkelijk bewerkbaar voor het eventueel op kleur te laten spuiten
  • Met de  Rigidek’s aerodynamisch design, bespaart u op uw brandstof verbruik. Met de stijgende brandstof prijzen, komt dit als een bijkomend voordeel.
  • Pick-ups zijn gemaakt voor ruw terreinwerk. De Rigidek covers zijn vervaardigd uit aluminium beplating en RVS  constructie- en locking system, zo krijgt roest geen kans. Dat maakt de cover een duurzame, langer termijn investering.
  • Gemaakt om weerstand te bieden tegen alle weersomstandigheden, Rigidek beschermt de lading tegen temperatuur verschillen. De isolerende werking onderstreept het functionele en stijlvolle design.
  • Rigidek komt met 2 jaar garantie op uw Rigidek tonneau cover
rigideck
VERZENDING
2-jaar

BEL ME TERUG

ideal

Online betalen binnen en buitenland

Je winkelmand is momenteel leeg.

Terug naar de Winkel