Aeroflex International Co.Ltd of AIC is onderdeel van de Oost- Polymer Group of Companies ( EPG) en produceert al meer dan 25 jaar kunststof- en rubber producten. In 1996 specialiseerde het bedrijf zich o.a op de pickup markt met de merken Aeroliner en Heroliner. Inmiddels heeft het bedrijf zich ontwikkeld als een toonaangevend producent op de wereld markt met een breed assortiment aan pick- up truck accessoire producten zoals hardtop , tonneau cover, soft cover .. Aeroklas blijft de productlijn verbeteren/vernieuwen om zo aan de laatste eisen van de auto- industrie te voldoen.

ABS Commercial Hardtop

Aeroklas ABS Hardtops zijn o.a goedgekeurd door de Porsche Group , Ford Europe en Toyota Europe. Aeroklas is het eerste merk in de wereld met de productie van ABS dubbele-laag hardtop. Deze kunststof heeft de ideale eigenschappen : sterk , chemische- en thermische bestendigheid, roest- en osmose werend, zeer buigzaam, hervormt zich na impact. Het is extreem licht van gewicht , 100 % recyclebaar en de productie is milieuvriendelijk. Het is ook daarom dat ABS op grote schaal wordt gebruikt in de automobielindustrie, vliegtuigen, elektronica-industrie , en voor pick – up accessoires ( hardtops , tonneau covers .. ) .

ABS Stylish Hardtop

Aeroklas ABS Hardtops zijn o.a goedgekeurd door de Porsche Group , Ford Europe en Toyota Europe. Aeroklas is het eerste merk in de wereld met de productie van ABS dubbele-laag hardtop. Deze kunststof heeft de ideale eigenschappen : sterk , chemische- en thermische bestendigheid, roest- en osmose werend, zeer buigzaam, hervormt zich na impact. Het is extreem licht van gewicht , 100 % recyclebaar en de productie is milieuvriendelijk. Het is ook daarom dat ABS op grote schaal wordt gebruikt in de automobielindustrie, vliegtuigen, elektronica-industrie , en voor pick – up accessoires ( hardtops , tonneau covers .. ) . Let op: Voor dit model bent u BPM plichtig

Online betalen binnen en buiteland