Betaalmethodes

Eenvoudig en veilig betalen, dat is zo gek nog niet
Bij 4YourCar vinden wij het belangrijk dat je gemakkelijk, veilig en snel kunt betalen. Je kunt dan ook op diverse manieren betalen.

Een overzicht van onze betaalmogelijkheden:

iDEAL
Betalen met iDEAL is de meest gebruikte en bekende online betaalmethode. Betalen via iDEAL gaat via elke Nederlandse bank.

Creditcard
Betalen met een creditcard is ook mogelijk. Wij accepteren Visa, mastercard en maestro cards. Let op, wij rekenen hiervoor geen extra kosten.

PayPal
Met deze betaalmethode betaal je gemakkelijk en overal zonder reader van je bank. Een Paypal acount kun je koppelen aan je bankrekening, creditcard of je stort er zelf geld op. Voor deze betaalmethode rekenen wij een kleine opslag van 2%.

Sofortbanking
De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met SOFORT Banking te willen betalen. De consument selecteert het eigen land en de eigen bank en bevindt zich meteen in de beveiligde betaalomgeving van SOFORT Banking, waar de betaalopdracht reeds klaar staat. De consument meldt zich aan met de bekende gegevens voor internetbankieren. Deze gegevens worden gecodeerd overgedragen en zodra de bevestigingscode op de bankpas-lezer/calculator van de eigen bank is ingevoerd, wordt het verschuldigde bedrag afgeschreven van de betaalrekening van de consument. Tot slot worden consument en webshop wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Mister Cash
Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.