Informatie over 4YourCar

4YourCar is onderdeel van Poly4U. Een aparte afdeling binnen de organisatie die zich richt op de bescherming van uw voertuig. Wij beschermen wat voor u kostbaar is.

4YourCar richt zich met name op de pick-up en bedrijfswagen markt. Door middel van onze coating systemen kunnen wij carrosserie en chassis als geen ander beschermen. Een naadloze, slijtvaste, waterdichte afwerking voor bijvoorbeeld de laadruimte van uw pick-up of bedrijfswagen. Onze coating kan roestvorming en/of osmose velen male langer tegengaan dan welk ander product dan ook.

Alles op een rij:

 • Polyurea of urethaan coating voor pick-up en bedrijfswagen
 • Aluminium Linings en accessoires voor pickup en bedrijfswagen
 • Bedrijfswagen betimmering en coating
 • Roll-covers
 • hard-covers
 • Hard Tops
 • Style Bars
 • Plastic liners voor interieur en exterieur
 • Pickup Accessoires zoals bed extenders en bedsliders
 • Steenslag bescherming
 • Reclame belettering

Wij kennen de pick-up markt als geen ander. In Nederland is de afzetmarkt voor pickups in vergelijking met de rest van Europa, niet heel groot. Dit komt vooral door de fiscale nadelen voor particulieren. Voor bedrijven zijn er echter voordelen te behalen. De markt in Nederland is daarom uniek te noemen, daar er speciaal voor de Nederlandse markt grijs kenteken modellen worden gefabriceerd. Het feit dat de verschillende merken deze modellen fabriceren kunt u zelf nagaan dat deze afzetmarkt groeiende en winstgevend genoeg is. Volkswagen en Isuzu komen zelfs met de Double Cabine verlengde versies voor hun pick-up modellen. Ook wordt de Nissan Navara DC in Nederland verlengd om grijs-kenteken te mogen voeren. Voor deze modellen zijn accessoires tbv de laadruimte nagenoeg niet verkrijgbaar. Dit omdat de afmetingen van de laadruimte zijn aangepast. Hier springt 4YourCar op in. Wij bieden een unieke lijn op maat gemaakte producten voor ELKE pick-up op de Nederlandse markt. Aluminium linings, hardcovers, ladderrekken, opbergboxen ect. Daarnaast bieden wij een breed assortiment accessoires aan. Van roll-cover tot bedslider. Van style-bar tot steenslag bescherming. Voor een totaal pakket aan beschermde producten voor uw pickup bent u bij 4YourCar op het juiste adres.

De bedrijfswagen is in Nederland niet meer weg te denken. In 2014 werden er
bij het RDW meer dan 50.000 nieuwe bedrijfswagens geregistreerd.  4YourCar biedt voor deze voertuigen de ultieme laadruimte bescherming. Wij verzorgen het gehele proces. Van betimmering tot het spuiten van de laadruimte. Een slijtvaste , naadloze,  waterdichte oplossing voor uw bedrijfswagen. Van enkel een gecoate vloer, tot half-hoog of geheel in de coating. Daarnaast leveren wij nog  style-bars en steenslag bescherming om uw bedrijfswagen nog verder te beschermen.

4yourcar is altijd opzoek naar nieuwe producten die kunnen bijdrage aan verdere bescherming van uw voertuig. Wij raden u daarom aan onze site nauwlettend in de gaten te houden. Our care is to protect it!!!!