Geen categorie

MOUNTAIN TOP’S EVO ROLL COVER SERIE, EEN REVOLUTIONAIR PRODUCT!!!!

Mountain Top, ‘s werelds nummer 1 fabrikant van oprolbare pickup afdekkingen, heeft de EVO gelanceerd – de aller sterkste, slimste en veiligste rolafdekkingen op de markt. De nieuwe serie, die zowel in een elektrische als handmatige versie word geleverd , maakt gebruik van de jarenlange ervaring. Mountain Top combineert een geavanceerd ontwerp, ongeëvenaarde kwaliteit en superieure bescherming tegen de elementen.

EVO is er in twee modellen: de handmatige EVOm en de elektrische EVOe. Geboren uit 40 jaar toonaangevende ervaring en hands-on expertise, is de EVO-serie van Mountain Top veel meer dan een upgrade. De serie werd geheel opnieuw ontworpen en zette een nieuwe standaard voor alle rolafdekkingen.

EVO rolhoezen zijn ontworpen voor avontuur en gebouwd om lang mee te gaan, en bieden:
– Geavanceerde technologie. Voor het gemak en de veiligheid beschikt de EVOe over een afstandsbediening, een riemaandrijving met twee snelheden, een softclose-mechanisme, automatische kalibratie met één klik, handmatige modus in geval van stroomuitval en noodstop en achteruit.
– Geavanceerd ontwerp. Met een hoogwaardige afwerking en ontwerp is EVO strak en sportief. Passen bij de ontwerplijnen van moderne pickups.
– Maximale bescherming. EVO is beveiligd met een anti inbraak aluminium lamellen en geen externe handgreep.
– Ruimte en bruikbaarheid. Het slimme ontwerp van EVO zit bovenop de bak, wat de vrije interne hoogte verhoogt. Samen met de kleinste cassette op de markt biedt EVO maximale opbergruimte.
– Weersbestendigheid. EVO is ontworpen om de natste omstandigheden te weerstaan ​​en heeft een 6-punts waterbeheersysteem dat tot 40 liter per minuut afvoert.
– Eenvoudige installatie van accessoires. Met ingebouwde accessoirerails en een uniek ClickTech-systeem.
– Sterkte en duurzaamheid. EVO is gebouwd om lang mee te gaan en is gemaakt van lichtgewicht gepoedercoat aluminium dat er langer goed uitziet.