Mountain Top is een van de toonaangevende bedrijf op de wereldwijde pick- up markt. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in de auto-industrie . Mountain Top werkt met partnership oplossingen als Tier1 Automotive OEM en PPO ( Post Production Option ) leverancier , gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van accessoires voor pick- up trucks in overeenstemming met strenge OEM- normen en de technische kwaliteit , het voldoet zo aan de verwachtingen en eisen van de eindgebruiker . Mountain Top levert ook de Aftermarket met gelijke kwaliteit producten op een wereldwijde basis.

Aluminium Liner

The Mountain Top Alu Liner is een zeer duurzame bedliner, populair bij zowel de zware als de recreatieve gebruiker. Het product bestaat uit aluminium platen met polyethyleen wielkasten. Het is één van de sterkste en meest duurzame aluminium liner op de markt.

The Mountain Top Alu Liner is te combineren met alle Mountain Top covers en de Bed X-Tender.

Komt in meerdere uitvoeringen. Met plastic wielkasten, plastic zijkanten en voor de Nissan Navara is er de mogelijkheid om de originele rails te behouden.

Plastic Liner

The Mountain Top Plastic Liner is een duurzame kunststof bedliner, ontworpen om alle (weers-) omstandigheden te weerstaan. Het is een flexibel, niet broos materiaal, kras en stootvast onder alle temperatuur omstandigheden. Het is gemaakt van duurzaam, chemisch bestendige HD polyethyleen, een 100% UV-bestendig materiaal wat niet zal verkleuren. De Plastic Liner wordt aangebracht met behulp van niet-boor fixatie methoden.

Beschikbaar in 2 versies. Een over de randen- versie en een onder de randen versie. Deze laatste is te combineren met alle soorten van Mountain Top covers.

Bedrug

De Bedrug is gemaakt van stevig polypropyleenhars gebonden aan een niet-schurend gesloten cel schuimlaag, maar het heeft het comfort van een tapijt. Ontworpen voor buitenshuis gebruik, het beschermt de laadbak en uw lading tegen schades en het is bestand tegen alle (weers-) invloeden van buitenaf. De  Bedrug neemt geen water op, het tapijt is resistent tegen schimmel en accuzuur, benzine, olie en diesel. Het is vlek en UV bestendig. Het is gemakkelijk te reinigen door het eenvoudig uit te vegen, stofzuigen of met waterslang schoon te spuiten

De Bedrug is compatibel met alle soorten van Mountain Top covers en de Bed X-Tender