Mountaintop is een van de toonaangevende bedrijf op de wereldwijde pick- up markt. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in de auto-industrie . Mountain Top werkt met partnership oplossingen als Tier1 Automotive OEM en PPO ( Post Production Option ) leverancier , gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van accessoires voor pick- up trucks in overeenstemming met strenge OEM- normen en de technische kwaliteit , het voldoet zo aan de verwachtingen en eisen van de eindgebruiker . Mountain Top levert ook de Aftermarket met gelijke kwaliteit producten op een wereldwijde basis.

Mountaintop Tonneau Cover

The Mountaintop tonneau cover is een zeer functionele deksel ontworpen om uw lading veiligheid te bieden. Het is gemaakt van duurzaam aluminium en heeft een laadvermogen van maximaal 100 kg . Bij de installatie van The Mountain Top tonneau cover hoeft er niet geboord te worden. Het werkt met een scharnier systeem waarmee de deksel snel en gemakkelijk kan worden verwijderd zonder gereedschap . Hij sluit perfect aan op de achterklep zodat uw lading veilig , schoon en droog blijft.  De Mountain Top tonneau cover is compatibel met alle soorten van Mountain Top geleverd accesoires. De rail bedliners en de Bed X – Tender . The Mountain Top tonneau cover met sport rails biedt zowel stijl als functionaliteit. 

Beschikbaarheid model en type: App.list-MT

Mountain Top  Roll-cover

The Mountain Top Roll of MTRoll (ook wel bekend als de zgn rolluik) is een zeer functioneel en goed uitziende intrekbare tonneau cover gemaakt van aluminium. Het heeft meerdere vergrendeling posities en kan eenvoudig worden bediend met een pull- riem. Deze pull-riem regelt de veerspanning, hiermee is de snelheid van het openen en sluiten te beïnvloeden. Er wordt gebruik gemaakt van niet-boor klemmen, het is hierdoor veilig en gemakkelijk op de truck bed te monteren. Een perfecte oplossing om uw lading- en ruimte droog en schoon te houden.

De Cargo Carriers en Sport Bar zijn aanvullende accessoires.

The Mountain Top Roll is te combineren met alle soorten van Mountain Top covers onder-rail bedliners en de Bed X-Tender.

Tri-Fold Hard Cover

De Tri – fold Hard Cover combineert de beste eigenschappen van de standaard tri – fold covers. Met duurzame epoxy gecoate aluminium panelen, weerbestendige afdichting zonder lelijke naden. Het frame en de rails zijn van aluminium . Door de bouwwijze en gekozen materialen, is het bij normaal gebruik deukbestendig. De Tri-fold Hard Cover kan eenvoudig en snel worden geinstalleerd zonder gereedschap . Het heeft ook een niet – boorinstallatie .

De Tri – fold Hard Cover is compatibel met alle soorten van Mountain Top geleverd onder  de- rail bedliners en het bed X – Tender .