De reclame ontwerp en belettering wordt uitgevoerd de firma Bijldesign.

Alles onder één dak. Door een goede samenwerking kunnen wij voor u tijd en dus geld besparen. Terwijl u pickup of bedrijfswagen wordt voorzien van een kunststof laadruimte bescherming. Dan wel wordt voorzien van andere accessoires.  Is er de mogelijkheid om uw wagen gelijk te voorzien van reclame belettering. Dat is makkelijk en lekker snel

Ontwerp

Toe aan een restyling van uw bedrijfslogo of -huisstijl? Start u een nieuw bedrijf en wilt u graag een creatieve insteek om uw verhaal te versterken? Of wilt u uw bestaande huisstijl verder inzetten middels gevelreclame en/of (auto)belettering? Bijldesign denkt met u mee vanaf het begin.

Het begint bij een goed idee

Ontwerpen gebeurt bij Bijldesign de hele dag door en in eerste instantie altijd op papier. Wij hebben altijd pen en papier bij de hand om een idee op te schrijven of direct vorm te geven. Zoals Frank zelf immers zegt: “Je kunt op elk moment van de dag een goed idee krijgen!”

Hoe werken wij?

Van alle schetsen die op papier staan, werken wij de beste drie ideeën uit op de computer. Deze drie ontvangt u altijd om mee te beginnen. Uit deze mogelijkheden kiest u vervolgens het ontwerp dat het beste bij u en uw wensen past.
Daarna gaan we verder met het definitieve ontwerp. Zodra u hier goedkeuring voor heeft gegeven werken wij het geheel uit in de door u gewenste vorm van uitvoering.

U kunt het zo gek niet bedenken, Bijldesign maakt het voor u!

Autoreclame

Uw auto, aanhanger, bus of vrachtwagen inzetten als rijdend visitekaartje voor uw bedrijf? Het kan! Door uw vervoersmiddel op de juiste manier te beletteren bereikt u dagelijks een grote groep mensen, waaronder uw (potentiële) klanten. Een kans die Bijldesign u graag helpt benutten. Met carwrap wordt uw auto volledig ingepakt in een folie. In iedere gewenste kleur of bedrukking. Door de folie te  verwarmen wordt het flexibel en wordt het perfect  naar de vorm van uw voertuig bewerkt.  Niet alleen benut u hiermee optimaal alle kanten van uw auto om uw verhaal te vertellen, uw lak blijft ook beschermd tegen verkleuring door uv-straling. Besluit u later uw auto te verkopen, dan kan de folie verwijderd worden zonder enig spoor achter te laten. Carwrapping is een mogelijkheid, maar zeker niet de enige. Neem contact met ons op om te zien hoe uw wensen werkelijkheid kunnen worden.