Rigidek covers worden gefabriceerd in Zuid Afrika, en is de eerste aluminium lichtgewicht tonneau constructie in de wereld. Rigidek is sinds 2002 actief in de pickup accessoires -industrie en hebben met hun unieke design een veelzijdige tonneau cover op de markt gezet.. Als u op zoek bent naar een cover die zowel stijl als functionaliteit biedt zonder beperkingen, dan Rigidek is de logische keuze ! Van het laden van uw boodschappen tot een complete verhuizing , de rigidek zorgt voor de ideale bescherming.

Rigidek tonneau cover

Alle specificaties en voordelen op een rij:

  • Rigidek is de lichtste aluminium tonneau cover wereldwijd , met een gewicht van slechts  20kg, Dit maakt het duurzaam en een lichtgewicht.
  • In slechts 30 seconden kan de complete cover verwijderd worden, dat is minder tijd dan uw GPS gegevens invoeren. Het zorgt ervoor dat u in een handomdraai de beschikking heeft tot uw volledige laadruimte. De cover is zo ontworpen dat u vrijwel alles kan vervoeren, van kleine tot grote objecten – Deze cover maakt het allemaal mogelijk.
  • U kunt uw boodschappentas d.m.v de accessoires rails en haken makkelijk borgen. Geen schuivende en heen en weer rollende lading. Het houdt alles veilig op zijn plaats zodat u de aandacht op de weg kan houden.
  • Rigidek komt met zijn eigen gepatenteerde auto-locking system met afstandbediening. Waneer de deksel in het locking systeem wordt geduwt dan zit deze direct op slot. Zo houdt u de handen vrij en weet u zeker dat de lading veilig zit opgeborgen.
  • Stijlvol design in standaard zwarte uitvoering. Makkelijk bewerkbaar voor het eventueel op kleur te laten spuiten
  • Met de  Rigidek’s aerodynamisch design, bespaart u op uw brandstof verbruik. Met de stijgende brandstof prijzen, komt dit als een bijkomend voordeel.
  • Pick-ups zijn gemaakt voor ruw terreinwerk. De Rigidek covers zijn vervaardigd uit aluminium beplating en RVS  constructie- en locking system, zo krijgt roest geen kans. Dat maakt de cover een duurzame, langer termijn investering.
  • Gemaakt om weerstand te bieden tegen alle weersomstandigheden, Rigidek beschermt de lading tegen temperatuur verschillen. De isolerende werking onderstreept het functionele en stijlvolle design.
  • Rigidek komt met 2 jaar garantie op uw Rigidek tonneau cover