Roll-n-Lock tonneau cover – M-Series.

DE MEEST GEAVANCEERDE tonneau cover ooit gemaakt.

Om uw lading te kunnen beschermen tegen diefstal en de weersinvloeden van buitenaf, heeft u een rol cover nodig die u kunt vertrouwen.
Roll – N – Lock® 
is de meest veelzijdige en veilige pickup roll-cover van de wereld . Met haar stijve , geëxtrudeerde aluminium constructie biedt de Roll – N -Lock tonneau cover alles wat andere tonneau covers niet kunnen bieden. Geen ruimte tussen de lamellen die het schuin trekken veroorzaakt , geen rol of bundel die kan vastlopen, geen last van dwarsbalken, geen last van het krimpen van het materiaal door temperatuur verschillen , geen rubbers met scharnierende lamellen, en – het aller belangrijkste van alles – geen zorgen over de veiligheid van uw lading. Roll – N -Lock intrekbare pickup roll covers – veruit , de meest geavanceerde tonneau ooit gemaakt.  

Rollnlock vs Pace Edwards: FeatureComparison_MSeries_PaceEdwards_English

RollnLock CargoManager

RNL_Cargo_Manager_Logo_2C

 

 

HOUD DE LADING OP ZIJN PLAATS.

Cargo Manager®, een optioneel product voor Roll-N-Lock® tonneau covers, een beweegbare laadruimte verdeler die verplaatst kan worden over de gehele lengte van het bed. Om de lading te kunnen zekeren kan de cargomanager om de circa 8cm vergrendeld worden. Bedienbaar vanaf de kant van de bestuurder door simpel de bedieningshendel in te knijpen. Een uitermate handig systeem, wat bij het loslaten van de hendel zich in de eerste volgende sleuf zal vergrendelen. Het beschikt over een superieure bouwkwaliteit die in combinatie met de RollnLock tonneaucover een echte aan winst is voor uw pickup truck

RollnLock Qwikfoot

RNL_Qwikfoot_Logo_2C

Een nieuw innovatief PRODUCT.

RollnLock zorgt voor een wereld aan nieuwe mogelijkheden . Het Qwikfoot systeem, een baanbrekend nieuw product van Roll -N -Lock . Met het Qwikfoot systeem is er eindelijk een fabrieks-af montage systeem, die het mogelijk maakt roll-cover en roll-bar te combineren. Eindelijk is daar dan de mogelijkheid om de originele , in de fabriek gefabriceerde styling – bar ( sport – bar) naadloos te integreren met een Roll -N -Lock tonneau cover. Geen
sleuven of gaten in uw pickup en/of uw roll-cover
. Ontworpen en gefabriceerd volgens dezelfde onberispelijke kwaliteit die gelijk staat aan het merk Roll – N -Lock. De QwikFoot klemt rechtstreeks op de rail  waardoor er geen noodzaak meer is om gaten te boren. Styling – bars en soortgelijke accessoires kunnen nu functioneren boven de laadbak, terwijl de intrekbare tonneau cover ook gewoon zijn werk kan doen . De QwikFoot is nu ook beschikbaar voor Europese pick-up modellen zoals de Toyota Hilux en Volkswagen Amarok.

 

RollnLock brochure 2015: RNL_Catalog_2015_WEB

RollnLock Volkswagen Amarok: AmarokProductSheet_English1

RollnLock Toyota Hilux: HiLuxSellSheet_English